سوالات متداول

در منوی بازپخش یا همان Playback روی File List و سپس روی More کلیک کنید، در اینجا کانال مورد نظر و تاریخ و ساعت را مشخص کرده و روی Search کلیک کنید، سپس برای دانلود فیلم ها روی کامپیوتر روی Down To Local و برای پشتیبان گیری به صورت ریموت، فلش را به دستگاه متصل کرده و در همین پنجره روی Remote Backup کلیک کنید. برای انتخاب فرمت قابل پخش روی کامپیوتر هم باید ASF یا AVI را انتخاب کنید.

از طریق وب به دستگاه متصل شوید و روی گزینه Playback کلیک کنید سپس کانال ها و تاریخ و ساعت مورد نظر را انتخاب و روی Play کلیک کنید.

کاربر 888888 فقط پای دستگاه کار میکند.

رمز روز فقط پای دستگاه عمل میکند.

وارد منوی دستگاه بشوید، وارد تنظیمات عمومی یا General بشوید، در این قسمت اگر استاندارد تصویر روی NTSC بود، آن را روی PAL قرار دهید.

استاندارد تصویر دوربین یا دستگاه روی PAL و دیگری روی NTSC می باشد، ابتدا منوی دستگاه را چک کنید که استاندارد تصویر روی PAL باشد، اگر درست بود منوی OSD دوربین را چک کنید.

ضد آب بودن به این مفهوم نیست که در آب غوطه ور شود، بلکه منظور این است که موقع بارندگی برای آن اتفاقی نیفتد که تمامی دوربین‌های شرکت ضد آب هستند.

برای تمامی مکان‌ها می­ توان اینترنت تهیه کرد و به طور کلی 4 نوع راه­ اندازی اینترنت وجود دارد:

1. خرید ADSL از مخابرات یا شرکت­های مربوطه

2. مودم رومیزی یا TDLT که روی آن سیم کارت قرار می­گیرد و سرعت خوبی دارد. لازمه استفاده از این مودم این است که مکان مورد نظر پوشش شبکه 3g یا 4g داشته باشد.

3. نصب سیستم اینترنت وایرلس:

برای این نوع ارتباط 2 راهکار وجود دارد:

1- یک آنتن سرویس دهنده نصب می­ شود و منطقه خاصی تحت پوشش قرار می­گ یرد و سرویس گیرنده یا کاربری که نیاز به اینترنت دارد یک آنتن به سمت سرویس دهنده نصب می­ کند.

در این حالت چندین سرویس گیرنده به یک سرویس دهنده متصل است و در صورتی که آنتن سرویس دهنده با مشکل رو به رو شود تمامی سرویس گیرنده­ ها با مشکل قطعی اینترنت رو برو هستند وعیب دیگر این روش محدودیت در پهنای باند است. این روش نسبت به راهکار دوم مقرون به صرفه است.

3- در اکثر شهرهای بزرگ برای ارتباط با سرعت بالا و سرویس­ دهی راحت­تر یک آنتن سمت سرویس دهنده و یک آنتن سمت سرویس گیرنده نصب می ­شود. در این نوع ارتباط در صورت خرابی آنتن­های وایرلس ارتباط تمامی یوزرها قطع نمی ­شود.

4- زمانی که مکان هیچ پوشش شبکه ای یا مخابراتی ندارد مثلا یک باغ، دراین حالت باید نزدیک­ترین جایی که به آن مکان وجود دارد مانند خانه یا مغازه را انتخاب کرد و از ADSL یا وایرلس آن مکان برای اینترنت استفاده کنیم. به این صورت که آنتن وایرلس را بالای مغازه یا خانه به سمت مکان خودمان نصب می­ کنیم. نکته ­ای که وجود دارد مسافت بین 2 مکان است (ارتباط دهنده وارتباط گیرنده) که هر چه مسافت بیشتر باشد هزینه بیشتر می شود. به عنوان مثال برای مسافت 5 کیلومتر ممکن است حدود 5 میلیون تومان هزینه شود.

چشم‌ها از لحاظ نوع ارتباط به دو دسته وایرلس ( بدون سیم ) و باسیم تقسیم می‌شوند و از لحاظ موقعیت مکانی شامل 3 دسته زیر می‌شوند:

1. چشم وزنی    2. چشم حساس به حرارت   3. چشم حساس به حرکت

نکته: البته در بازار فروش، چشم­ها با تلفیق سه نوع سیستم حرکتی، حرارتی و وزنی موجود می‌باشد.

 چشم وزنی

چشم حساس به حرارت

 چشم حساس به حرکت

به تعداد ورودی ‌های آلارم برای دستگاه زون گفته می‌شود. برای ارتباط هر چشم با دستگاه دزدگیر نیاز به یک ورودی آلارم می ‌باشد. البته می ‌توان چند چشم را با یکدیگر سری یا موازی کرد و به یک زون ( ورودی آلارم ) متصل کرد. هر ورودی آلارم با اتصال 2 سیم به چشم یا هر وسیله تحریک دیگر فعال می‌شود.

به طور کلی 3 نوع دزدگیر وجود دارد:

1. سیستم دزدگیر ساده

2. سیستم دزدگیر تلفن کننده ( خط ثابت )

3. سیستم دزدگیر تلفن کننده ( سیم­ کارتی )

پیشنهادات نصب دزدگیر: اگر مکانی خط تلفن ثابت نداشته باشد در این حالت دزدگیر سیم‌کارتی پیشنهاد می‌شود، هم‌چنین دزدگیر سیم‌کارتی این مزیت را دارد که اگر خط تلفن چیده شد با سیم‌کارت تماس گرفته شود و وقوع حادثه را اعلام کند.

دزدگیر سیم‌کارتی می ­تواند حداقل با 15 خط  تماس بگیرد و برای 15 خط پیامک خطر ارسال کند ولی فقط یک سیم‌کارت در داخل آن قرار می‌گیرد و هم‌چنین یک مدیر کاربری تعریف می‌شودکه می‌تواند دزدگیر را با نرم افزار مربوطه خاموش و روشن یا سیم‌کارت را شارژ کند.

از جمله عوامل مؤثر بر روی قیمت دزدگیر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– نوع دزدگیر ( ساده و سیم‌کارتی )

– تعداد زون ( تعداد ورودی و خروجی )

زمانی که سیستم دوربین یا دزدگیر دچار مشکل می شوند 2 حالت پیش می آید:

1. شامل گارانتی می شود که مشکل به صورت رایگان برطرف می­ شود.

2. شامل گارانتی نمی ­شود: در این حالت به دلیل موجود بودن قطعات دوربین و دزدگیر در شرکت ثامن تعمیرات با کمترین هزینه انجام می­ شود. همچنین به کلیه مشتریان DVD و کتب آموزشی جهت استفاده از تجهیزات و عیب­ یابی داده می­ شود.

تفاوت این نوع دوربین ­ها در تعداد پیکسل تصاویر است. هرچه تعداد پیکسل بالاتر باشد کیفیت بهتر و تصاویر قابلیت بزرگنمایی بیشتری دارند. دوربین­ها با کیفیت بالاتر اگر در صفحه نمایش های بزرگتر هم دیده شوند کیفیت خوبی دارند ولی دوربین با کیفیت کم در صفحه نمایش­ های بزرگ تصویر واضحی نمی ­دهد.

در مکان­هایی که تجهیزات صنعتی وجود دارد مانند کارخانه­ ها، رستوران­ ها و …. نوسان برق وجود دارد یا ممکن است برق­کشی ساختمان به صورتی انجام شود که نوسان برق وجود داشته باشد که راه حل مناسب برای این مشکل استفاده از ترانس است. بحث نوسان برق مربوط به زمانی است که ولتاژ برق به صورت ناگهانی بالا می­ رود. به طور کلی اگر برای تجهیزات الکترونیکی، تغذیه مناسب در نظر گرفته شود امکان ندارد تجهیزات بسوزد.

داخل دوربین قطعه ای به نام IR Cut (آی آرکات) وجود دارد. زمانی که امواج IR(مادون قرمز) بر روی محیط می­ تابد، IR Cut به صورت یک فیلتر برای تصویر سازی جلوی برد دوربین قرار می گیرد. اگر فیلتر نباشد تصویرسازی چندان ممکن نیست و کیفیت تصویر قابل قبول نیست.

در واقع تغییر رنگ در شب به خاطر وجود IR Cut  است. البته برای بعضی دوربین ­ها تنظیماتی وجود دارد که می ­توان تعریف کرد تصویر در شب سیاه سفید، رنگی یا حالت اتوماتیک داشته باشد. اگر حالت اتوماتیک انتخاب شود، زمانی که هوا تاریک می‌شود فیلتر IR Cut فعال شده و تصویر خاکستری نشان داده می‌شود.

زمانی که ظرفیت هارد پر می­شود اطلاعات ذخیره شده پاک می شوند اما همه اطلاعات به صورت یکجا حذف نمی ­شوند. برای مثال اگر هارد 20 روز ذخیره داشته باشد بعد از پر شدن حافظه، اطلاعات 4 روز اول پاک شده و به اندازه 4 روز ذخیره سازی انجام می­ شود و مجدد 4 روز بعدی  حذف می­گردد. اطلاعاتی که پاک می ­شوند برای ما غیر قابل دسترس هستند اما شرکت­ هایی وجود دارد که می ­توانند اطلاعات را بازگردانی کنند.

از لحاظ امنیتی اصلا نباید متوجه شد که دوربین روشن است یا خاموش. ممکن است چراغ های LED یک دوربین در روز روشن باشند که نشانه روشن بودن دوربین نیست بلکه نشان دهنده این است که سنسورهای دید در شب مشکل پیدا کرده اند و به صورت یک سر روشن هستند که در این حالت یک هاله سفید رنگ در تصویر وجود دارد. تنها در شب می توان به واسطه روشن شدن چراغ های LED متوجه شد که دوربین روشن است یا خیر.

البته برای جاهایی که بحث امنیتی مطرح است، قابل قبول نیست. زیرا امنیت مکان را زیر سوال می برد بنابراین باید از دوربین­هایی با لوکس پایین استفاده کرد تا در تاریکی نیز تصویر قابل قبولی بدهد و روشن بودن دوربین مشخص نباشد.

برای دوربین های IP از طریق چراغ­ های روی سوئیچ می­ توان متوجه شد که دوربین روشن است یا خیر (به ازای هر دوربین یک چراغ روی دستگاه سوئیچ روشن است). بر روی بعضی از دستگاه های DVR نیز چراغ هایی وجود دارد که یکی از آنها مربوط به دوربین­ ها است، زمانی که چراغ خاموش باشد نشان دهنده این است که یک یا چند دوربین دچار مشکل شده اند.

اگر بحث حریم خصوصی مطرح باشد برای نصب حتما باید از دادگستری نامه داشته باشد.

به طور کلی 2 نوع میکروفون وجود دارد اکتیو و پسیو که از لحاظ تجهیزات و قیمت از هم متفاوت هستند. میکروفون اکتیو حرفه ای تر است و صدایی که ضبط می­کند واضح و قابل قبول است. داخل یک سری از دوربین ­ها مانند دوربین IP یک میکروفون وجود دارد اما کیفیت چندان خوبی ندارد و برای ضبط صدا در فاصله­ های دورتر نیاز به یک میکروفون حرفه­ای است. دوربین­های بی­سیم نیز مجهز به یک میکروفون برای ضبط و پخش صدا هستند.

نوع دوم میکروفون­ ها، پسیو می­باشند که اکثر دوربین­های مدار بسته که شامل آپشن میکروفون هستند از این نوع میکروفون استفاده می‌کنند.

دوربین­ های بی­ سیم برای محیط­ های بیرونی مناسب نیستند و با عوامل آب و هوایی (مانند رطوبت، سرما و گرما ) وجود مانع و مسافت مشکل دارند. شخصی که می­ خواهد این نوع دوربین را نصب کند حتما باید اطلاعاتی در زمینه ارتباطات وایرلس و تنظیمات آن داشته باشد.

برای مکان­های کوچک نیاز به تجربه و سابقه کار بالایی نیست ولی برای نصب­ های بزرگتر تجربه کاری حائز اهمیت است. نکته­ ای که نصاب ­ها را متمایز می ­کند بحث عیب ­یابی است که اهمیت آن از نصب بیشتر است. شاید نصاب بتواند نصب خوبی انجام دهد اما نکته مهم این است که بتواند در صورت ایجاد مشکل، عیب ­یابی کند.

بحث نصب دوربین مدار بسته 3 شاخه دارد:

1. برق

2. شبکه

3. دوربین مداربسته

به این صورت نیست که نصاب دوربین مداربسته حتما بتواند بحث برق و شبکه را انجام دهد. یک نصاب اگر بخواهد به صورت حرفه ­ای عمل کند باید حداقل 6 ماه در کنار یک نصاب حرفه ­ای و متخصص کار کند.

یک فلش به دستگاه متصل کنید، وارد منوی دستگاه بشوید، روی پشتیبان (Backup) کلیک کنید، کانال های مورد نظر را انتخاب کنید، تاریخ و ساعت را مشخص کنید، در قسمت Format نوع فایل را انتخاب کنید، روی شروع پشتیبان (Start Backup) کلیک کنید.

مراحل اجرای سیستم مداربسته به صورت زیر است:

1. دوربین   2. جعبه تقسیم   3. بستر ارتباط (داکت ، لوله ، فلکسی )   4. سیم کشی   5. آداپتور   6. BNC

اگر طبق مراحل بالا پیش نرویم عیب ­یابی سخت شده و زمان بیشتری نیاز دارد.

مراحل عیب­یابی برای زمانی که دوربین تصویر ندارد:

BNC .1 چک کردن 2. آداپتور 3. بستر سیم­ کشی   4. دوربین

برای بحث نویز باید به چند نکته توجه داشت:

الف- مکان نصب: برای مثال در کارخانه‌ها به هیچ عنوان نباید تجهیزات مداربسته را کنار کابل‌های فشارقوی نصب و راه اندازی کرد و حداقل فاصله تا کابل فشارقوی باید 40 سانتی متر در نظر گرفته شود.

ب– منبع تغذیه مناسب: در صورتی که از تغذیه مناسب استفاده نکنیم در دراز مدت سیستم دچار مشکل تغذیه شده که باعث ایجاد نویز در تصاویر می‌گردد.

برای مثال اگر به جای آداپتور 2 آمپر، آداپتور 1 آمپر مصرف شود کل سیستم ضعیف عمل کرده و نویز ایجاد می‌شود یا سیستم مرتب خاموش و روشن می‌شود.

ج- کابل مورد استفاده: در 90 درصد از پروژه‌ها از کابل‌های تمام مس استفاده می‌شود. کابل‌های موجود در بازار از قسمت‌های زیر تشکیل شده‌اند:

1- یک کاور به عنوان عایق   2-افشان دور سیم ( یک سری سیم‌های رشته رشته)   3-فویل پلاستیکی   4-مغزی کابل

افشان­ها و مغزی می­تواند آلومینیوم، مس یا تلفیقی از این دو باشد.

بنا به نوع پروژه اگر کابل مورد استفاده مرغوب نباشد نویز اتفاق می­افتد.

استفاده از بستر اینترنت برای کاربر هزینه بر است مخصوصا زمانی که نیاز به دیدن فیلم یا عکس باشد پس زمانی که ما از سیستم مدار­بسته برای انتقال تصویر و یا دیدن تصاویر استفاده می کنیم در حقیقت حجم زیادی از پهنای باند اینترنت را استفاده می­کنیم. سیستم مدار بسته برای انتقال تصاویر 2 معیار اصلی دارد:

1. حالت SD ( کیفیت پایین و روان بودن )   2. حالت HD (وضوح بالا)

در اولویت اول سیستم مدار­بسته تصاویر را بر معیار روان بودن و کیفیت پایین ارسال می کند تا شما تصاویر را به صورت زنده مشاهده کنید. این یکی از دلایل انتقال تصویر با کیفیت پایین است. در صورتی که شما نیاز به دیدن تصاویر با کیفیت واقعی دارید ملزم به استفاده از اینترنت با سرعت بالا و حالت HD تصاویر می باشید.

90 درصد از دوربین‌ها قابل ارتقا هستند اما یک سری از برند‌ها وجود دارند که قسمت مشخص شده برای برد با اندازه بردهای موجود در بازار همخوانی ندارد و برای ارتقا باید دوربین‌ها به نمایندگی همان برند برده شود. اکثر دوربین‌های موجود در بازار از کشور چین هستند که شکل مشابهی داشته و می‌توان بردهای موجود در بازار را روی آن قرار داد ولی در بعضی از برندها شکل کاور و نحوه بسته شدن متفاوت است و زمان زیادی برای ارتقا نیاز دارد.

همچنین سیم متصل به برد نیز در ارتقا نقش دارد. در دوربین‌های چینی سیم متصل به برد دارای 3 رشته است: مثبت، منفی و تصویر، ولی برد دوربین‌های برند حدود 7 یا 8 رشته دارد که قسمتی از آن مربوط به منوی تنظیمات دوربین می‌باشد.

در زمین ارتباط وایرلس ممکن است ارتباط بین یک سرویس دهنده و چند سرویس گیرنده باشد که به این حالت Multi Point گفته می‌شود یا ممکن است ارتباط بین یک سرویس دهنده و یک سرویس گیرنده باشد که به آن Point To Point گفته می‌شود.

هرچه فاصله بیشتر باشد هزینه تجهیزات بالا رفته و برای ارسال اطلاعات باید از سخت افزار  قوی تری استفاده کرد. برای تعیین تجهیزات و سقف هزینه، نیاز به امکان سنجی از جهات زیر می‌باشد:

– فاصله بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده

– موانع بین راه

– عوامل آب و هوایی

دوربین­های حرارتی به 3 دسته تقسیم می شوند:

1. در محیط با دمای بسیار بالا نصب می­شوند (کاربرد صنعتی)

2. دوربین­های حرارتی با کاربرد نظامی

3. دوربین حرارتی با کاربرد شمارش و آمارگیری

در حالت اول یک سری سنسورها برای دوربین و دستگاه تعریف می­شود که اگر دمای محیط از یک حدی بالاتر رفت دوربین گزارش تصویری و دمایی ارسال می­کند تا فرد متوجه شود و مشکلی برای تجهیزات ایجاد نشود.

دوربین می­تواند از طریق آلارم، ارسال ایمیل و یا عکس گزارش ارسال کند. این نوع دوربین­ها بستر IP (شبکه) دارند و عمدتا برای کوره­های ذوب فلزات نصب می­شود.

زوم کردن تصاویر دوربین مدار بسته به 2 صورت است:

– اپتیکال: در دوربین های عکاسی با لنز اپتیکال بسته به زاویه، فوکوس و شفافیتی که مد نظر است لنز تغییر وضعیت فاصله کانونی می­دهد. مزیت دوربین مداربسته با این لنز این است که کیفیت تصویر با زوم کردن تغییر نمی­کند.

– دیجیتال: با زوم تصاویر، کیفیت افت می­کند.

*مزیت مهم دوربین­های شرکت ثامن این است که با زوم کردن تصاویر بر روی مانیتور، تصویر قابل فهم بوده و کیفیت تغییر نمی­کند. این یکی از موارد مهم برای توجیه قیمت دوربین­ ها است.

زوم کردن تصاویر دوربین مدار بسته به 2 صورت است:

– اپتیکال: در دوربین های عکاسی با لنز اپتیکال بسته به زاویه، فوکوس و شفافیتی که مد نظر است لنز تغییر وضعیت فاصله کانونی می­دهد. مزیت دوربین مداربسته با این لنز این است که کیفیت تصویر با زوم کردن تغییر نمی­کند.

– دیجیتال: با زوم تصاویر، کیفیت افت می­کند.

*مزیت مهم دوربین­های شرکت ثامن این است که با زوم کردن تصاویر بر روی مانیتور، تصویر قابل فهم بوده و کیفیت تغییر نمی­کند. این یکی از موارد مهم برای توجیه قیمت دوربین­ ها است.

دوربین PTZ  یا اسپیددام می­تواند تا 100 متر پلاک یک ماشین را بخواند یا چهره افراد را تشخیص دهد­، ولی دوربین­های معمولی چنین قابلیتی ندارند. در حال حاضر دوربین­های کنترل ترافیک که جدیدترین نوع دوربین­ها هستند می­تواند تا مسافت 2 الی 3 متر پلاک را بخواند. دوربین­های شرکت ثامن تا مسافت 10 متر کیفیت خوبی دارند و در مسافت بیشتر نیز تصویر دارند اما چهره یا پلاک قابل تشخیص نیست.

3 نکته برای بحث نصب دوربین مدار بسته وجود دارد:

– دوربین قابل دسترس نباشد

– پشت به نور قرار گیرد

– مشخص شود دوربین چه قسمتی را تحت پوشش قرار می­دهد (یک قسمت خاص مثل صندوق یا کل مکان)

برای مثال ارتفاع دوربین نصب شده برای صندوق حسابداری بهتر است برابر با استاندارد قد انسان باشد تا چهره فرد مشخص باشد (حتی اگر با کلاه نقاب دار وارد مغازه شود) بنابراین گاهی اوقات باید مشتری را از لحاظ موقعیت نصب متقاعد کرد.

90% از مکان­ها از نظر نوع دوربین مشابه هستند و اصولا یک دوربین معمولی با لنز 6/3 میلی متر نصب می­شود و ملاک اول هزینه است. اما برای یک سری از مکان­ها حتما نیاز به مشاوره حضوری است و از جمله معیارهای مهم می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

زاویه دید- هزینه- گرمای محیط- مساحت تحت پوشش- هدف از نصب (نظارت یا کنترل) – قسمت­های حساس و مهم

این به این معنی است که IP این دستگاه یا دوربین در شبکه به دستگاه یا دوربین دیگری نیز اختصاص یافته و باید یکی از آن ها را قطع کنید و IP دستگاه موجود را تغییر داده و سپس دستگاه دوم را متصل کنید.

ابتدا باید در تنظیمات Internet Explorer گزینه های نصب و اجرای ActiveX ها را فعال کرده و سپس در مرورگر خود آدرس IP دستگاه یا دوربین را وارد کنید و در صورت نیاز نرم افزار دوربین را نصب کنید و در قسمت لاگین نام کاربری و رمز عبور را وارد و روی Login کلیک کنید.

چگونه میتوانم از تصویر در حال پخش عکس بگیرم؟

کانال مورد نظر را انتخاب کنید و روی علامت دوربین فیلم برداری در پایین تصویر بزنید.

روی علامت 3خط بالا سمت چپ و سپس روی Playback بزنید، پس از باز شدن پنجره باز پخش، روی علامت دوربین بالا سمت راست بزنید و در فهرست باز شده دستگاه و کانال ها و تاریخ و ساعت مورد نظر را انتخاب کرده و روی Start Playback بزنید.

روی کانال مورد نظر دوبار بزنید تا تصویر بزرگ شود، سپس زیر تصویر روی علامت میکروفن یا اسپیکر بزنید تا صدای کانال پخش شود.

ابتدا ارتباط دستگاه را با اینترنت برقرار کنید سپس در منوی P2p یا Easy4ip تیک فعال سازی را بزنید و در نرم افزار موبایل روی علامت دوربین بالا سمت راست زده و روی Add Device تپ کنید، حال روی Wired Device بزنید و در پنجره بعدی P2p را انتخاب کنید در اینجا اطلاعات دستگاه را وارد کرده و در قسمت SN شماره سریال دستگاه را وارد کنید و روی Start Live Preview بزنید تا تصاویر نمایش داده شود.

برای دستگاه های اندروید GDMSS و برای دستگاه های IOS نام نرم افزار IDMSS می باشد.

دستگاه را برای بررسی به واحد گارانتی ارسال نمائید.

وارد منوی دستگاه بشوید و به مسیر Setup\System\Account بروید، سپس کاربر مورد نظر خود را انتخاب کرده و روی گزینه Modify User کلیک کنید، حال گزینه Modify Password را تیک بزنید، در قسمت Old Password، رمز قبلی و در قسمت New Password رمز جدید را وارد کنید در آخر در قسمت Confirm Password، رمز جدید را مجددا وارد کنید و روی Save کلیک کنید.

وارد منوی دستگاه بشوید و روی بازپخش (Playback) کلیک کنید، دوربینهای مورد نظر را انتخاب کنید، تاریخ و ساعت را مشخص کنید، روی جستجو (Search) کلیک کنید، روی علامت پخش (Play) در پایین، وسط صفحه کلیک کنید یا روی نوار رنگی هر کانال در نوار زمان 2بار کلیک کنید.

یک فلش به دستگاه متصل کنید، وارد منوی دستگاه بشوید، روی پشتیبان (Backup) کلیک کنید، کانال های مورد نظر را انتخاب کنید، تاریخ و ساعت را مشخص کنید، در قسمت Format نوع فایل را انتخاب کنید، روی شروع پشتیبان (Start Backup) کلیک کنید.

نمایشگر یا کابل HDMI شما از رزولوشن دستگاه پشتیبانی نمی کند، از طریق وب، رزولوشن دستگاه را پایین بیاورید.

رزولوشن دستگاه را پایین بیاورید، در صورتی که باز هم تصویر نداشتید دستگاه را برای واحد گارانتی ارسال کنید.

اگر از دستگاه های NVR و دوربین های IP استفاده می کنید، دستگاه و دوربین ها را آپدیت کنید، در غیر این صورت فقط دستگاه را آپدیت کنید و بعد از اپدیت حتما دستگاه و دوربین ها ار ریست فکتوری کنید.

برای اطلاع از ورژن دستگاه به مسیر Menu\Info\System\Version بروید.

برای این کار تنظیمات ایمیل را در دستگاه انجام داده و سپس در قسمت تشخیص حرکت گزینه ارسال ایمیل و عکس را فعال کنید، سپس Gmail Bot را در تلگرام فعال کنید و ایمیل دریافت کننده را در آن فعال کنید.

وارد منوی OSD دوربین بشوید، و داخل منوها و زیر منوهای دوربین، دنبال گزینه های PAL و NTSC بگردید، اگر گزینه PAL را پیدا کردید، به معنی درست بودن تنظیمات است، اگر گزینه NTSC را پیدا کردید آن را روی PAL قرار دهید. از آنجایی که منوی OSD دوربین های مختلف با یکدیگر متفاوت است، نمیتوان مسیر مشخصی برای این گزینه معرفی کرد.

دستگاه DVR برای مدیریت ضبط و ذخیره اطلاعات استفاده می­شود.

2 نوع دستگاه وجود دارد:

1. دستگاه ضبط تصویر دیجیتال   2. دستگاه ضبط تصویر آنالوگ

به دستگاه ضبط دیجیتال اصطلاحا، NVR گفته می ­شود که به وسیله اتصال یک کابل کلیه اطلاعاتی را که از دوربین ها به صورت دیجیتال ارسال می شود، را ضبط و ذخیره سازی می­کند.

به دستگاه ضبط آنالوگ، DVR  گفته می شود که با اتصال کابل کواکسیال یا آنتن اطلاعات را دریافت می­کند.

مراحل اجرای سیستم مداربسته به صورت زیر است:

1. دوربین   2. جعبه تقسیم   3. بستر ارتباط (داکت ، لوله ، فلکسی )   4. سیم کشی   5. آداپتور   6. BNC

اگر طبق مراحل بالا پیش نرویم عیب ­یابی سخت شده و زمان بیشتری نیاز دارد.

مراحل عیب­یابی برای زمانی که دوربین تصویر ندارد:

BNC .1 چک کردن 2. آداپتور 3. بستر سیم­ کشی   4. دوربین

بله، تمامی دوربین‌ها این قابلیت را دارند، ولی برای انتقال تصویر حتما نیاز به اینترنت است. در مورد دوربین‌های IP می‌توان هر دوربین را به صورت منحصر انتقال تصویر داد ولی برای دوربین‌های HD به این صورت نیست.

برای دوربین‌های IP یک شناسه انحصاری وجود دارد که به وسیله آن می­توان تصویر دوربین را به صورت جداگانه داشت و همچنین دسترسی افراد را به تصاویر کلیه دوربین ‌ها محدود کرد، برای مثال حسابدار فقط به دوربین‌های انبار دسترسی داشته باشد و یا اتاق نگهبانی فقط کنترل دوربین‌های محوطه را در اختیار داشته باشد. اما در عین حال بطور همزمان مدیر مجموعه می‌تواند به تمامی دوربین‌ها دسترسی داشته باشد.

از آپشن‌های دوربین‌های مداربسته حرفه‌ای می‌باشند و این قابلیت‌ها برای زمانی است که نور شدید به صورت مستقیم به دوربین می‌تابد مانند نور یک ماشین یا نور یک چراغ قوه، در این حالت دوربین نور تابیده شده را مشکی نشان می‌دهد و با تنظیم نور، فضای اطراف را تصویرسازی می‌کند.

کیفیت دوربین‌های IP نسبت به HD بسیار بالاتر است. همچنین اگر نیاز باشد در آینده دوربینی به مجموعه اضافه شود نیازی به کابل‌کشی زیادی نداشته و کافیست از دوربین تا نزدیک­ترین سوئیچ کابل کشی انجام شود.

در بسترIP نمی‌توان بیشتر از 80 متر کابل‌کشی انجام داد و اگر بیشتر از این مقدار بود باید از قطعه ­ای به نام روتر یا سوئیچ استفاده کرد که امواج شبکه را تقویت کند. همچنین مدیریت و دسترسی به دوربین‌های IP (شبکه) بیشتر بوده و از راه دور می‌توان تنظیماتی انجام داد. زیرا دوربین‌های شبکه دارای یک شناسه انحصاری به نام IP هستند که دوربین مورد نظر را از دیگر دوربین‌ها در کل جهان متمایز می‌کند که به وسیله آن می‌توان به دوربین دسترسی داشت و تنظیماتی از قبیل کیفیت، منطقه زمانی، تنظیمات صدا، تنظیمات نور و غیره را انجام داد. برای دوربین‌های HD تنها می‌توان در کنار دستگاه یک سری تنظیمات محدود انجام داد. برای نصب دوربین‌های IP در ابتدا مشتری هزینه زیادی را متحمل می‌شود ولی در بلند مدت صرفه اقتصادی دارد.

ارتباط ممکن است با سیم یا بی ‌سیم باشد که ارتباط با سیم به 2 صورت انجام می‌شود:

1. بستر شبکه   2. بستر کابل کواکسیال

نکته‌ای که در رابطه با سیم‌ کشی وجود دارد این است که سیم ‌کشی قابل دسترس نباشد و در برابر عوامل آب و هوایی لطمه‌ای به آن وارد نشود.

برای محیط بیرون (فضای باز) که در مجاورت عوامل آب و هوایی است، بسته به پروژه حتما باید از لوله فلکسی، لوله پلی اتیلن و لوله گالوانیزه استفاده کرد که سایزهای مختلفی دارند. برای محیط داخل از کانال‌هایی به نام داکت و تراکینگ استفاده می‌شود که داکت نسبت به تراکینگ سایز کوچکتری دارد. تراکینگ‌ها برای زوایای خاص مانند 45 درجه نیز طراحی شده‌اند و نیازی به چیده شدن ندارند.

ارتباط نوع دوم، ارتباط بی ‌سیم است که برای بسترشبکه یا تحت شبکه طراحی شده است. برای این نوع ارتباط به 2 سخت افزار به نام­های سرویس­ دهنده وسرویس ­گیرنده نیازداریم که در سیستم امنیتی، سرویس ­دهنده دوربین تحت شبکه و سرویس ‌گیرنده NVR می­باشد.

از مزیت دوربین­های بی­ سیم می­ توان به مواد زیر اشاره کرد:

– سهولت در نصب

– عدم نیاز به سیم­کشی

– مقرون به صرفه بودن

1. کیفیت تصاویر ضبط شده هنگام بازپخش افت نکند و واضح باشد.

2. تعداد دوربینی که تصاویر آن هنگام بازبینی قابل مشاهده است.

3. بتوان سرعت بازبینی را افزایش داد، برای مثال برای مشاهده تصاویر ضبط شده طی 48 ساعت نیازی به 2 روز زمان نباشد.

خیر، اگر مشتری بخواهد در زمان قطع برق تصویربرداری انجام شود باید دستگاه برق اضطراری یا UPS نصب شود. برای تعیین هزینه لازم جهت خرید UPS باید تعداد دوربین و مدت زمانی که قرار است دوربین­ها و دستگاه روشن باشد مشخص شود. برای مثال فرض کنید یک دستگاه ( 12 ولت 4 آمپر ) و 4 دوربین که هر دوربین 12 ولت 2 آمپر است داریم که قرار است در صورت قطع برق 3 ساعت روشن باشند، برای روشن ماندن دستگاه و دوربین در حین قطع برق به UPS  نیاز است تا برق را تأمین کند که برای مشخص کردن UPS مناسب باید توان مصرفی محاسبه شود.

فرمول محاسبه توان مصرفی دستگاه UPS

آمپر کل = آمپر دستگاه + (آمپر هر دوربین * تعداد دوربین)

علاوه بر دستگاه UPS ، برای روشن ماندن دوربین و دستگاه به یک باتری نیاز است که هزینه جداگانه‌ای دارد. بحث UPS و باتری مثل این است که گوشی موبایل یک مقدار حافظه دارد و اگر به حافظه بیشتری نیاز بود باید کارت حافظه تهیه کرد.

اگر مکان مورد نظر نوسان برق داشته باشد محافظ برق کمکی نمی‌کند، زیرا محافظ برق برای مکان‌هایی است که برق در سال حدود 3 بار قطع و وصل شود.

نوسان برق برای وسایل برقی مانند شوک است و حداقل کاری که می­توان انجام داد استفاده از ترانس است. به این منظور برای هر سخت افزاری که بحث برق مکان را تأمین می­کند باید توان مصرفی را محاسبه نمود.

خیر، قطع برق ارتباطی به حافظه و اطلاعات ضبط شده ندارد ولی زمانی که برق قطع است ضبط انجام نمی­شود.

90 درصد دوربین­ های شرکت دید در شب دارند ولی در شب تصویر ایده ­الی ندارند. اگر برای مشتری دید در شب اهمیت دارد باید روشنایی محیط تأمین باشد. هم­چنین می­توان چراغ­ هایی  قرار داد که به محض ورود فرد به مجموعه روشن شود و تصویر قابل قبولی در شب داشته باشیم. در تکنولوژی دید در شب به محض برخورد امواج دید در شب به نزدیک ترین شی، آن شی به شکل واضح در می­آید.

از جمله عواملی که می­تواند بر دید در شب اثر منفی داشته باشد می­توان به کثیف شدن شیشه دوربین یا ارتفاع نامناسب نصب اشاره کرد. برای دید در شب، فقط برد دید در شب کافی نیست و باید خود دوربین از لحاظ تصویر سازی قوی بوده و نور کمی برای تصویر سازی نیاز داشته باشد.

در رابطه با دوربین مداربسته 2 نکته وجود دارد که باید به آن توجه کرد:

1. نظارت      2. امنیت

زمانی که بخواهیم نصب دوربین مداربسته از لحاظ امنیتی انجام گیرد حتما باید کارشناس در محل حاضر شود و نقاطی که ممکن است نفوذ در آن وجود داشته باشد را شناسایی کند. اگر مشتری بخواهد هزینه تمام شده کمتر باشد بهتر است برای حفظ امنیت، سیستم اعلام سرقت (دزدگیر) نصب کند؛ زیرا نصب دوربین با هزینه کم ممکن است نیاز مشتری را برطرف نکند. اما اگر از لحاظ هزینه مشکلی ندارد برای تکمیل امنیت و نظارت بهتراست دوربین و دزدگیر نصب شود.

بله تاثیر دارد. از دیگر عوامل موثر بر کیفیت دوربین‌ها می‌توان به ارتفاع نصب، ابعاد تصویر و مساحتی که دوربین پوشش می‌دهد اشاره کرد.

ممکن است مشتری به شما بگوید قیمت دوربین‌های شما نسبت به دیگر همکاران بالاتر است، در جواب باید گفت: تصاویر تمامی دوربین‌ها در صفحه نمایش با ابعاد کوچک تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند ولی زمانی که ابعاد تصویر بزرگ ‌شود تفاوت تصویر دوربین‌ها مشخص می‌گردد. پس نکته مهم این است که قرار است تصویر دوربین در چه صفحه نمایشی و با چه ابعادی نمایش داده شود. مزیت دوربین­های شرکت ثامن این است که اگر تصویر را در یک مانیتور کوچک یا یک تلویزیون 100 اینچ مشاهده کنیدکیفیت افت نمی‌کند.

پر کاربردترین دوربین‌ها دام و بولت هستند و بیشترین مصرف را دارا می‌باشند. جدیدترین نوع دوربین­ها در حال حاضر بخاطر هزینه و نصب راحت­تر دوربین‌های بی‌سیم هستند که برای مکان‌های کوچک مناسب می­باشند (استفاده از این دوربین‌ها نیاز به اطلاعات فنی دارد).بطور کلی انتخاب نوع دوربین بستگی به نیاز مشتری دارد؛ بنابراین باید مکان مورد نظر بررسی گردد و قسمت­هایی همچون ورودی‌ها، خروجی‌ها، صندوق و بخش‌های حساس مشخص شوند تا براساس آن دوربین با کیفیت و مورد کاربرد آن مکان، نصب شود.به عنوان مثال برای سوپرمارکت‌هایی که دارای چندین قفسه و ویترین کالا هستند، ممکن است یکی از قفسه‌ها جلوی دید دوربین را بگیرد و دوربین نتواند تمامی قفسه ها را پوشش دهد، در این حالت بهترین کار نصب دوربین برای هر قفسه‌ بطور جداگانه می‌باشد یا می­توان یک دوربین مشرف بر کل مغازه نصب کرد و برای قسمت­هایی که از نظر شلوغی حساس می‌باشد یک دوربین جداگانه قرار داد.

به طور کلی سه نوع دوربین مداربسته وجود دارد:

1. دوربین بولت یا لوله ای       2. دوربین دام یا گنبدی شکل             3. دوربین صنعتی

1. دوربین بولت ( لوله ‌ای) :

این نوع دوربین ‌ها برای محیط بیرون طراحی شده ­اند، ولی برای مکان ­هایی که ارتفاع کم است مناسب نیستند و به راحتی از جا کنده می‌ شوند. حداکثر ارتفاع استاندارد برای نصب دوربین 2 متر و 80 سانتی­متر است. برای ارتفاع بیشتر، تصاویر وضوح و کیفیت کمتری دارند و چهره افراد یا پلاک ماشین مشخص نیست.

نکته: برای مکان‌ هایی که دارای ارتفاع کمتر از 2 متر و 80 سانتی­متر هستند بهتر است دوربین ‌های دام نصب شود.

بر روی دوربین ‌های بولت کاوری وجود دارد که به 2 منظور طراحی شده است:

1. حفاظت از دوربین در برابر بارندگی.

2. جلوگیری از تابش مستقیم نور آفتاب به لنز (به منظور عدم افت کیفیت تصویر).

2. دوربین‌ صنعتی :

به دوربین ‌هایی گفته می‌شود که برای محافظت از آنها در برابر شرایط آب و هوایی به یک کاور محافظ نیاز است.

باید توجه داشت که کاور دوربین، بسته به مکانی که نصب می ‌شود دارای یک سری المان ‌هاست. اگر مکانی آلوده باشد مجهز به یک برف پاک کن است که شیشه کاور را تمیز می­کند یا اگر مکانی خیلی سرد باشد مجهز به المان‌ هایی است که محیط کاور را سرد می­کند.

از قابلیت ‌های دوربین مداربسته صنعتی می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

– استفاده از لنزها با فاصله کانونی متغیر .

– دارا بودن آپشن‌ های تنظیم کننده خاص مانند تنظیمات مربوط به تصویرسازی و نور.

– بعضی از دوربین‌ های صنعتی نیاز به تغذیه جداگانه ندارند و مستقیم به برق 220 ولت وصل می ‌شوند (داخل دوربین یک آداپتور تعبیه شده که تغذیه را فراهم می‌ کند).

– قابلیت استفاده از لنزهای اپتیکال را دارند یعنی بر اثر زوم کیفیت خود را از دست نمی‌ دهند.

90%  از پروژه‌ ها با دوربین‌ های شرکت یعنی بولت و دام قابل انجام است، به 3 علت:

– مقرون به صرفه بودن (نیاز به تجهیزات اضافه برای محافظت ندارند).

– نصب آسان

– داشتن دید باز ( لنز 6/3 میلی متری)

شرکت توسعه ارتباط کیمیا نقش جهان با مکان­هایی مانند کارخانه ­ها، مناطق صنعتی و بیمارستان­ها قرارداد پشتیبانی به صورت 3، 6 و 9 ماهه می­نویسد و موظف است در صورت وجود یا عدم وجود مشکل، به مجموعه مورد نظر مراجعه کند و سیستم را سرویس نماید.

ضمانت نامه در شرایط زیر قابل اجرا نیست:

صدمات ناشی از ضربه، سقوط، تماس یا نفوذ آب و مواد شیمیایی، آتش و حرارت زیاد، گرد و غبار شدید نوسانات برق و حوادث طبیعی، انجام تعمیرات توسط اشخاص از شرکت های دیگر، استفاده غلط از تجهیزات.